BLIV RINGET OP

Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive ringet op af en medarbejder.
Emne
Navn
Firma
Tlf.  *
Besked

Datakilder

InfoDirekt benytter sig af følgende datakilder i forbindelse med databaseoptimering:

Teledata 
Teledata indeholder data fra danske teleudbydere, dvs. navne, adresser og telefonnummeroplysninger på cirka 3.6 mio. personer og 2.5 mio. husstande. Der modtages løbende data fra de danske teleudbydere, hvilket bevirker, at databasen altid indeholder valide oplysninger.


CPR-registret
InfoDirekt har et samarbejde med CPR-registret, som ejer folkeregisterdata.

OIS/BBR – Ejendomsdatabase
Den Offentlige Informationsserver (OIS), som blandt andet indeholder Bolig & Byggeregistret, er en statslig database, der samler en række oplysninger om ejendomme og husstande i Danmark.

Danmark Statistik
Danmarks Statistik leverer pålidelige og aktuelle statistikker, som vi bruger i forbindelse med analyser og emnegenereringer af det danske konsumentmarked. Gennem troværdige data fra Danmarks Statistik og en efterfølgende detaljeret dataminding-proces, bearbejder vi statistikker således, at du få Danmarks bedste datadrevne analyser og emnegenereringer.

TNS Gallup
Index Danmark indeholder statistik på danskernes medie- og mærkevareforbrug samt livsstil, adfærd, socio-demografi, interesser, aktiviteter og holdninger.

Med adgang til denne dybdegående og detaljerede viden om den danske forbruger, tager analyser også udgangspunkt i bløde variable som:

• Media
Officielle læsertal for dagblade, ugeblade, magasiner og distriktsblade. Eksponeringstal for outdoor- og biografreklamer.

• Marketing
Information om danskernes forbrug, adfærd, indkøb, kendskab og loyalitet overfor langvarige eller kortvarige produkter/mærker.

Til forsiden Kontakt os